O nama

MISIJA - VIZIJA
Poduzeće Reginex d.o.o. nastalo je 1991. godine , kao poduzeće za proizvodnju i trgovinu prehrambenih prozvoda .
Od svojih početaka do danas naše se prehrambene proizvode ( kruh,peciva i kolače ) može pronaći diljem Istre.
Sredinom devedesetih godina Reginex d.o.o. je uz prehrambenu proizvodnju i trgovinu , započeo se baviti  i sa profesionalnim opremanjem ,inžinjeringom i servisom u pekarstvu i slastičarstvu.
Danas je Reginex zastupnik nekoliko vodećih svijetskih proizvođača pekarske i slastičarske opreme, te ima bogatu referentnu listu visoko kvalitetno opremljenih kupaca diljem cijele Hrvatske kao i u nama susjednim zemljama.
Od samog početka pa do danas politika  poduzeća Reginex je kompletna i visoko kvalitetna  usluga svojim sadašnjim te budućim kupcima na području prehrambene proizvodnje
opremanja,inžinjeringa i servisa  pekarske opreme , kao i na području proizvodnje i trgovine prehrambenih proizvoda

Naša misija i vizija

Poduzeće Reginex d.o.o. nastalo je 1991. godine, kao poduzeće za proizvodnju i trgovinu prehrambenih prozvoda. Od svojih početaka pa do danas naše se prehrambene proizvode (kruh, peciva i kolače) može pronaći diljem Istre. Sredinom devedesetih godina Reginex d.o.o. se uz prehrambenu proizvodnju i trgovinu, počeo baviti i profesionalnim opremanjem, inženjeringom i servisom u pekarstvu i slastičarstvu. Danas je Reginex zastupnik nekoliko vodećih svjetskih proizvođača pekarske i slastičarske opreme, te ima bogatu referentnu listu visoko kvalitetno opremljenih kupaca diljem cijele Hrvatske kao i u susjednim zemljama.

Od samog početka pa do danas politika poduzeća Reginex je kompletna i visoko kvalitetna usluga svojim sadašnjim te budućim kupcima na području prehrambene proizvodnje, opremanja, inženjeringa i servisa pekarske opreme, kao i u području proizvodnje i trgovine prehrambenih proizvoda.

Kontaktirajte nas

Grubiši 20 a, Pazin

tel: +385(0)52/ 688 169

faks: +385(0)52/ 688 170

email: reginex@reginex.hr